Вино – це культура

Вино – це культура. А це означає дотримання стандартів високої культури виноградарства, культури виноробства і, звичайно ж, високої культури споживання благородних напоїв.

 

Культура виноградарства

Створюючи з відбірного винограду високоякісні благородні напої, ми перетворюємо на користь людей енергію природи шабського теруару. Виноградне вино – це продукт того самобутнього регіону, в якому воно народилося. У Шабо на площі 1200 га ми вирощуємо понад 20 сортів винограду, застосовуючи індивідуальний підхід до кожної з 10 млрд елітних виноградних ягід.

 

Культура виноробства
Компанія «Шабо» створює благородні напої найвищої якості. Стосовно питань якості ми не йдемо на компроміси – ми поважаємо традиції виноробства, застосовуємо найсучасніші технології. Завдяки цьому у винах Shabo втілено найкращі природні властивості винограду, збережено смак і аромат свіжозірваних виноградних ягід, їх яскраві сортові характеристики.

 

Підвищення культури пиття

Вино – це мистецтво й філософія, багатовікова традиція та безцінна історична спадщина… Тому в усіх справах і починаннях компанії «Шабо» – повага до вина, прагнення до популяризації високих стандартів споживання благородних напоїв. Спеціально для цього було створено унікальний об’єкт «Центр культури вина Шабо», головна мета якого – підвищення культури пиття.