Шабо Молоде

Колекція тихих молодих вин. Під час виробництва використовують виноград з кращих ділянок теруару Шабо. При створенні білих і червоних молодих вин застосовують технологію мацерації, коли процеси накопичення ароматичних речовин здійснюються всередині цілої виноградної ягоди. Тоді як рожеве молоде вино Шабо створено виключно з червоних сортів винограду методом настоювання сусла на мезгі при низьких температурах протягом лише однієї ночі, тому його називають «вином однієї ночі». Вина розливають у пляшки в листопаді поточного року – до міжнародного свята молодого вина, завдяки цьому вино максимально зберігає свіжість ароматів виноградної ягоди.
 
Шабо Молоде – це легкі гармонійні вина, втілення спекотного літа, його смаків і п’янких ароматів. Високотехнологічне обладнання, сучасні технології та майстерність виноробів дозволяють зберегти в молодих винах Шабо смак і аромат винограду теруару Шабо, його унікальні природні властивості. У кожній пляшці – 1,0 кг винограду чудової якості.