Шабо резерв

Колекція витриманих тихих вин преміум класу. Це вина високої гами.

Під час їх виробництва використовують лише відбірний виноград з кращих ділянок теруару Шабо, який досяг ідеального рівня зрілості завдяки особливому мікроклімату й унікальній структурі ґрунтів. Навантаження на лозу жорстко контролюється – не більше 1,6 кг виноградних ягід з куща. Виноград, зібраний вручну на світанку, коли температура повітря відносно низька, акуратно до 12 кг складають у контейнери й завантажують до рефрижераторів з температурою +8° – +10°С. Вже за 15 хвилин виноград потрапляє до відділення елітних вин, де в щадному режимі його двічі сортують. Далі – вініфікація у високотехнологічних дубових чанах з французького дуба з контрольованою температурою та витримка майже 9 місяців у
французьких дубових бариках. На усіх етапах виробництва контроль якості забезпечують міжнародні експерти компанії «Derenoncourt Consultants» (Франція).

 

Шабо Резерв – витримані вишукані вина з притаманними в смаку й ароматі ознаками теруару, за структурою – збалансовані, мають прекрасну округлість і тривалий післясмак. У кожній пляшці – 1,3 кг відбірного винограду теруару Шабо.