Тут можна побачити, як виготовляються унікальні вина за кахетинською технологією, якій понад 8 тисяч років. Цей спосіб створення вина чи не найстарший у світі. Він не має аналогів та внесений до переліку нематеріальних культурних спадщин ЮНЕСКО.
За цією багатовіковою кахетинською технологією – бродіння і витримка проходять на м’яззі у спеціальних керамічних амфорах, ще їх називають «квеврі». Завдяки цьому колір вина білих сортів винограду набуває яскраво-бурштинового кольору. У смаку формується приємна терпкість та легка танінність. Вино насичується антиоксидантами та вітамінами, що містяться у твердих частинках винограду.
Особливими є і самі величні амфори “квеврі”. На сьогодні їх виробляють одиниці, а черги на замовлення розписані на роки. Як правило, їх створюють сімейні династії Грузії, які передають із покоління в покоління свій рецепт. Одна з таких династій ремісників Кбілашвілі робила квеврі для SHABO. Компанія привезла до України 15 автентичних виробів, об'ємом 1400 і 2000 літрів. Встановила їх у Винному домі SHABO. У квеврі, що закопані під землю, і відбувається процес мацерації й витримки на м'яззі протягом 5 місяців.